NBA

CEDEO

Permanente Educatie (PE) voor ondernemende accountants

PE accountantOm de professionaliteit van AA en RA accountants te bevorderen, zijn naast inhoudelijke kwaliteit en kennis ook de vaardigheden van groot belang. Om de kwaliteit, kennis en vaardigheden te waarborgen is een norm voor permanente educatie (PE) vastgesteld.

Wij zijn een door de NBA erkende PE-instelling en beschikken over de CEDEO erkenning voor accountancy-opleidingen. Wij bieden een scala PE-opleidingen voor accountants met onderwerpen die bijdragen aan het beter functioneren binnen de eigen organisatie en vrijwel altijd de adviesfunctie naar relaties ondersteunen. Het unieke aan deze opleidingen is dat het praktijkgehalte erg hoog is. Hierdoor kun je morgen toepassen wat je vandaag leert!


Klik hier voor meer informatie over de inhoud, data, plaatsen en kosten op de hieronder genoemde PE cursussen en trainingen.
Algemeen management

 20 PE uren   

 
Arbeidsrecht     5 PE uren   
Coachend leidinggeven in de praktijk 10 PE uren   
Effectief leidinggeven 20 PE uren   
Personeelsgesprekken 10 PE uren   
Resultaatgericht vergaderen 5 PE uren   
Time management 10 PE uren   
Werving en selectie 5 PE uren   


Onze cursussen en trainingen zijn ook opgenomen in het ‘cursusaanbod erkende instellingen’ van de NBA. Wij wijzen je erop dat je zelf verantwoordelijk bent voor het registeren van behaalde PE uren via www.mijnnba.nl.

Klik hier voor meer informatie over Permanente Educatie op de NBA site.

PE op maat
Voor een groep deelnemers kan elke PE-opleiding op maat worden gemaakt, in dit geval worden cursusdata en locaties in overleg bepaald. Neem voor meer informatie contact op met drs. Jeanne Dumoulin. Telefoon: (015) 21 91 393.