Onderzoek CEDEO

Klanttevredenheid MKB Cursus & Training scoort ruim 95 %!

De tevredenheid van onze klanten over de geleverde diensten is erg hoog en bedraagt ruim 95%. Alle klanten zijn bereid MKB Cursus & Training aan te bevelen. De referenten zijn vol lof over de trainers en de zeer hoge praktijkgerichtheid van de trainingen en opleidingen. Vrijwel alle klanten zijn zeer tevreden over de organisatie en administratie. Een belangrijke reden om zaken met ons te (blijven) doen is de goede kwaliteit en de gunstige prijs/kwaliteitverhouding. Dit blijkt uit een door CEDEO uitgevoerd klanttevredenheidsonderzoek in april en mei 2017.

MKB Cursus & Training behaalde op grond van het hier voor genoemde onderzoek (opnieuw) ruimschoots de CEDEO-erkenning voor maatwerkopleidingen en voor open opleidingen. Een aparte erkenning werd verstrekt voor het verzorgen van PE opleidingen aan RA en AA accountants. De erkenningen gelden tot 1 juli 2019.

Alleen bureaus met minimaal 80% klanttevredenheid (naast andere voorwaarden) komen in aanmerking voor het CEDEO keurmerk. Van de ruim 8.500 commerciële opleidingsinstituten in Nederland beschikken er slechts 800 (9%) over een CEDEO erkenning.

Cedeo erkenning maatwerk
Cedeo erkenning open inschrijving


Lees hier een samenvatting van het CEDEO-onderzoeksrapport mei 2017.