Eendaagse basistraining BHV met e-learning

Een combinatie van e-learning met een BHV Praktijkdag

Wilt u de theorie van bedrijfshulpverlening in uw eigen tempo bestuderen op momenten die u het beste uitkomen dan kan dat door middel van e-learning. Online maakt u zich met een mix van werkvormen de theorie van BHV eigen. Dit doet u met tekst, plaatjes, films, animaties, vragen en toetsen. Per hoofdstuk toetst u uw kennis door middel van vragen. Rondt u de e-learning module succesvol af dan kunt u deelnemen aan de Praktijkdag, waar veel geoefend en getraind wordt in praktijksituaties.

Doelstelling
Na de training BHV bent u in staat tot:

  • Het verlenen van eerste hulp;
  • Beperken en bestrijden van brand;
  • Alarmeren en evacueren bij noodsituaties;
  • Samenwerken met hulpverleningsorganisaties.

Programma
De Basistraining bedrijfshulpverlening bevat o.a. de volgende onderdelen:

  • Levensreddende handelingen inclusief reanimatie.
  • Bedienen AED (Automatische Externe Defibrillator).
  • Meldingsprocedure en ontruimen.
  • Elementaire brandbestrijding in de praktijk.

Tijdens de BHV training wordt geoefend met lotusslachtoffers. Ook wordt daadwerkelijk getraind in het blussen van een 'echte' brand.

Deelnemers
Medewerkers die binnen hun bedrijf de taak van bedrijfshulpverlener hebben of krijgen, en de theorie willen leren wanneer het hen uitkomt. Wij adviseren u bij gezondheidsproblemen en/of zwangerschap voor de start van uw Praktijkdag contact op te nemen met ons secretariaat

Verzekering
Cursisten die voor BHV een certificaat hebben behaald, zijn gedurende de geldigheid van het behaalde certificaat W.A.-verzekerd. Deze personen hebben een kledingschadedekking, voor zover elders niet verzekerd, tot een maximum van € 500,- per gebeurtenis met een eigen risico van € 25,-. Tevens zorgen we voor een gratis eerstelijns opvang na psycho-traumatische ervaringen.

Code 95 CBR
Chauffeurs die beroepsmatig een auto besturen, moeten elke 5 jaar 35 scholingsuren volgen (waarvan minimaal 7 uren praktijk) om hun "code 95" op het rijbewijs geldig te laten blijven. Onze Basistraining bedrijfshulpverlening valt onder de "code 95". Meldt u dat bij de inschrijving. Wij moeten u tijdig aanmelden bij het CBR. (Kosten bedragen € 30,- per dag.)

Trainingsgroepen
MKB Cursus & Training verzorgt de training Bedrijfshulpverlening desgewenst ook voor groepen of bedrijfsintern. De training wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en een plaats die u het best schikt. Wij maken graag voor u een offerte op maat.

Aantal dagdelen en prijs
Het bestuderen van de theorie doet u in uw eigen tempo door middel van E-learning. De BHV Praktijkdag bestaat uit 2 dagdelen. De prijs per deelnemer is € 229,- voor leden van MKB-Nederland en € 249,- voor niet-leden. Dit bedrag is exclusief BTW en € 7,50 per dag arrangementskosten, maar inclusief trainingsmateriaal en gebruik van de E-learning module gedurende 12 maanden.

Bij aanmelding wordt u € 50,- in rekening gebracht. Na betaling daarvan ontvangt u binnen enkele dagen een inlogcode waarmee u toegang krijgt tot de E-learning module. Voor aanvang van de praktijkdag ontvangt u een factuur voor het resterende bedrag.

Informatie
Heeft u nog vragen over de training BHV, dan kunt u contact opnemen met ons: telefoon (015) 219 13 90.

Klassikaal leren
Bestudeert u de benodigde theorie bij voorkeur klassikaal en heeft u graag persoonlijk contact met de trainer en andere deelnemers?
Klik dan hier voor onze 2-daagse Basistraining BHV.