Google Analytics Essentials

Geld uitgeven is makkelijk. Maar weet je ook wat je website oplevert? Weet je hoe je (potentiële) klanten je site vinden? Waar ze naar op zoek zijn? Weet je waar je bezoekers afhaken en welke pagina's zij het meest interessant vinden? Altijd al willen weten hoeveel je advertenties nu werkelijk opleveren? Met de training Google Analytics Essentials krijg je inzicht in de resultaten van je online inspanningen. Een must voor iederen die zich met online marketing bezighoudt.

Wat leer je?
Meten is weten. Na afloop van de training kun je het succes van de website en de onderdelen doormeten en beoordelen. Je weet het resultaat van de verschillende marketinginspanningen van jouw organisatie.

Programma

  • Introductie en termen.
  • Inrichten van een Google Analytics Account.
  • Functionaliteiten.
  • Doelen formuleren en instellen.
  • Inzicht in bezoekersstromen en klikpaden.
  • Valkuilen.
  • Rapportages maken.
  • Google Analytics aan Google Adwords koppelen.
  • Gelegen voor praktijkvragen.

Voor wie?
Deze training is bestemd voor iedereen die zich met online marketing bezighoudt en wil weten wat de resultaten van zijn inspanningen zijn.

Maatwerk
We verzorgen deze training desgewenst ook voor groepen. Deze wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en plaats naar jouw keuze. We passen de training aan je wensen aan.

Werkwijze
Tijdens de training presenteert de trainer je de praktische kant van online marketing en demonstreert vele mogelijkheden aan de hand van praktijksituaties. Je gaat zelf ook aan het werk.
TIP: neem een laptop mee (met draadloos internet!) om alles direct in praktijk te brengen. Het gebruik van Ipad of een ander tablet is minder geschikt.

Investering
Als lid van MKB-Nederland betaal je De prijs per deelnemer is € 360,- voor leden van MKB-Nederland en € 395,- voor niet-leden.; ben je geen lid, dan     Voor de accommodatie, koffie, thee en lunch betaal je € 19,75. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Informatie
Heeft u vragen over deze training? Bel dan (015) 219 13 90 of per mail, klik dan hier.

Verwante workshops
MKB Cursus & Training organiseert ook de volgende workshops:

Online marketing voor het mkb
Google Adwords Essentials
Zoekmachine Optimalisatie Essentials - SEO
Sociale media voor beginners
Sociale media voor gevorderden
Zakelijk gebruik van Facebook
Facebook marketing