Wanneer wil je gaan?

5 september 2018
9:30-16:00 · Amsterdam
30 oktober 2018
9:30-16:00 · Den Bosch
15 november 2018
9:30-16:00 · Utrecht

€ 375,-
voor MKB-Nederland leden
€ 399,- voor niet MKB-Nederland leden
Bekijk datums Gratis brochure aanvragen
€ 375,-
voor MKB-Nederland leden
€ 399,- voor niet MKB-Nederland leden
Bekijk datumsGratis brochure aanvragen

Inkoopcursus; uit de inkooppraktijk

Intro

Inkoop als vak wordt steeds belangrijker. Eenvoudige ingrepen, denk aan de stofkam door het leveranciersbestand of het aanscherpen van de voorwaarden, kunnen je snel de nodige besparingen opleveren. Door inkoop als vak serieus te nemen, leveranciers goed te managen en het inkoopproces te optimaliseren, ben je, na het volgen van deze cursus, in staat om je concurrentievoordeel te vergroten en de winst te verhogen.

Wat leer je?

De Inkoopcursus is erop gericht je voortaan op professionele wijze met inkoop en onderhandelen om te laten gaan. Niet meer onderhandelen op goed geluk, maar op basis van feiten en kennis.

Programma

Tijdens de cursus worden theorie en praktijk afwisselend toegepast. De rollenspelen worden afgestemd op jouw situatie, dus direct praktisch toepasbaar. We maken gebruik van video-opnamen, beamerpresentaties en andere oefeningen. Er zal veel interactie zijn met de deelnemers. De volgende thema's komen aan de orde:
  • Hoe ziet de inkoopfunctie eruit;
  • De inkoopstrategie;
  • De inkooptactiek;
  • Jij als inkoper;
  • Onverwachte situaties.

Voor wie?

Deze basiscursus bestemd voor leidinggevenden uit middelgrote en kleinere bedrijven, bijvoorbeeld: chefs, bedrijfsleiders en afdelingshoofden die hun kennis en inzicht over inkoop willen vergroten.

Maatwerk

Wij verzorgen deze cursus ook voor groepen. Deze wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en een plaats naar jouw keuze. Wij passen de cursus aan je wensen aan.

Investering

Als lid van MKB-Nederland betaal je € 375,-; ben je geen lid, dan € 399,-. Het cursusboek kost € 35,-. Voor de accommodatie, koffie, thee en lunch betaal je € 19,75. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze cursus? Bel ons dan op (015) 219 13 90 of mail via info@mkbct.nl.
€ 375,-
voor MKB-Nederland leden