Inkoopcursus: uit de inkooppraktijk

Het belang van inkoop neemt steeds meer toe. Eenvoudige ingrepen zoals de stofkam door het leveranciersbestand en het aanscherpen van de voorwaarden kunnen u snel de broodnodige besparingen opleveren. Door het inkoopvak serieus te nemen, leveranciers goed te managen en het inkoopproces te optimaliseren, bent u in staat om uw concurrentievoordeel te vergroten en uw winst te verhogen.

Doelstelling
De workshop Inkoop is erop gericht om u voortaan op professionele wijze met inkoop en onderhandelen om te laten gaan. Niet meer onderhandelen op goed geluk, maar op basis van feiten en kennis.

Programma
In de workshop worden theorie en praktijk afwisselend gegeven. De rollenspellen worden afgestemd op uw situatie, dus direct praktisch toepasbaar. We maken gebruik van video-opnamen, beamerpresentaties en andere oefeningen. Er zal veel interactie zijn met de deelnemers. De volgende thema's komen aan de orde:

  • Hoe ziet de inkoopfunctie eruit?
  • De inkoopstrategie.
  • De inkooptactiek.
  • U als inkoper.
  • Onverwachte situaties. 

Deelnemers 
Deze basiscursus van één dag is bestemd voor leidinggevenden uit middelgrote en kleinere bedrijven, bijvoorbeeld: chefs, bedrijfsleiders en afdelingshoofden die hun kennis en inzicht over inkoop willen vergroten. 

Cursusgroepen
Wij verzorgen deze cursus desgewenst ook voor groepen. De cursus wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en een plaats die u het best schikt. De cursus kan ook naar uw wensen worden aangepast.

Aantal dagdelen en prijs
De Inkoopcursus bestaat uit 2 dagdelen. De prijs per deelnemer is € 375,- voor leden van MKB-Nederland en € 399,- voor niet-leden. Dit bedrag is exclusief BTW, exclusief een bijdrage van € 35,- voor cursusmaterialen en € 19,75 per dag arrangementskosten.

Informatie
Heeft u nog vragen over deze cursus, dan kunt u contact opnemen met het cursussecretariaat van MKB Cursus & Training: telefoon (015) 219 13 90 of per mail, klik dan hier.


Data 'Inkoopcursus; uit de inkooppraktijk'