Masterclass Verkoop en acquisitie

De masterclass verkoop en acquisitie is bestemd voor ervaren salesprofessionals en deelnemers die de training verkoop en acquisitie hebben gevolgd. Uniek is dat u het programma als deelnemers met elkaar samenstelt. Er is veel ruimte om de eigen praktijkervaring in te brengen en te bespreken met uw trainer. Voor aanvang van de training ontvangt u daartoe een vragenlijst. 

Doelstelling
Tijdens de masterclass Verkoop en acquisitie leert u onder andere welke positieve resultaten op basis van persoonlijke invloed kunnen worden behaald. U wisselt ervaringen uit en, vooral, u scherpt uw verkoopvaardigheden verder aan.

Programma
Uniek van deze masterclass is dat u zelf het programma vaststelt, samen met de andere deelnemers.

Deelnemers
Deze training is bestemd voor mensen die reeds eerder de training Verkoop en acquisitie hebben gevolgd, en/of ervaren salesprofessional zijn.

Trainingsgroepen
Wij verzorgen deze masterclass desgewenst ook voor groepen. De masterclass wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en een plaats die u het best schikt.

Aantal dagdelen en prijs
De training bestaat uit 2 dagdelen. De prijs per deelnemer is € 329,- voor leden van MKB-Nederland en € 349,- voor niet-leden. Dit bedrag is exclusief BTW en exclusief € 19,75 per dag arrangementskosten.

Informatie
Heeft u nog vragen over deze training, dan kunt u contact opnemen met het cursussecretariaat van MKB Cursus & Training: telefoon (015) 219 13 90 of per mail, klik dan hier.

Verwante cursussen
MKB Cursus & Training verzorgt ook de:


Data 'Masterclass verkoop en acquisitie'