Wanneer wil je gaan?

26 juni 2019
10:00-16:00 · Utrecht

Masterclass verkoop en acquisitie

Intro

Deze masterclass is speciaal voor de ervaren salesprofessionals (en deelnemers van de training ‘verkoop en acquisitie’) onder ons. Uniek is dat jij, als deelnemer, het programma zelf samenstelt. Er is dus erg veel ruimte om eigen praktijkervaring in te brengen en te bespreken met je trainer. Voorafgaand aan de masterclass krijg je van ons een vragenlijst om in te vullen. Kleine moeite, toch?

Wat leer je?

Tijdens de masterclass Verkoop en acquisitie leer je onder andere hoe je positieve resultaten behaalt door persoonlijke invloed. Je wisselt ervaringen uit en, vooral, je scherpt jouw verkoopvaardigheden verder aan.

Programma

Uniek van deze masterclass is dat je zelf het programma, samen met de andere deelnemers, samenstelt.

Voor wie?

Deze training is bestemd voor mensen die al eerder de training ‘Verkoop en acquisitie’ hebben gevolgd, en/of ervaren salesprofessional zijn.

Maatwerk

Wij verzorgen deze masterclass ook voor groepen. De masterclass wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en een plaats naar jouw keuze. Wij passen de masterclass dan aan je wensen aan.

Investering

Als lid van MKB-Nederland betaal je € 329,-; ben je geen lid, dan € 349,-. Voor de accommodatie, koffie, thee en lunch betaal je € 19,75. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Vragen en tips

Heb je nog vragen over deze masterclass? Bel ons dan op (015) 219 13 90 of mail via info@mkbct.nl.

We geven ook andere trainingen en cursussen op het gebied van marketing en verkoop. Misschien vind je de onderstaande suggestie ook interessant!
€ 329,-
voor MKB-Nederland leden