Wanneer wil je gaan?

Deze cursus wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 015 219 13 90

€ 56,-
voor MKB-Nederland leden
€ 61,- voor niet MKB-Nederland leden
Bekijk datums
€ 56,-
voor MKB-Nederland leden
€ 61,- voor niet MKB-Nederland leden
Inschrijven

Online herhalingstraining bedrijfshulpverlening - COVID-19

Online individueel

In verband met de beperkende maatregelen vanwege het coronavirus is het dit jaar ook mogelijk de herhalingstraining online via e-learning te volgen, eenmalig voor € 61,- per deelnemer. Na afronding van de e-learning wordt het BHV diploma met één jaar verlengd. Het is van belang de volgende keer weer de praktijktraining te volgen.

Wat leer je?

Om het BHV certificaat in stand te houden, is het jaarlijks volgen van een herhalingstraining BHV belangrijk. Hulpverleningstaken worden (gelukkig) niet dagelijks uitgevoerd. Om deze reden is periodieke herhaling noodzakelijk, omdat het van groot belang is voor een noodsituatie dat je de juiste kennis en vaardigheden bezit om direct paraat te kunnen staan. Bij de online herhaling bedrijfshulpverlening wordt dit jaar de theorie behandeld, waarbij een update van de kennis belangrijk is. Omdat praktijkoefeningen niet mogelijk zijn, volstaat deze tussentijdse oplossing om het certificaat geldig te houden. Tijdens de volgende herhalingsdag worden de praktijkoefeningen weer uitvoerig behandeld. Op deze praktijkdag komen weer alle BHV onderdelen zoals brandbestrijding, gebruik van de AED en communicatie aan bod en wordt deze kennis up-to-date gehouden. De BHV’er herhaalt tijdens de praktijkdag het onderdeel reanimeren en er wordt opnieuw gewerkt met de Automatische Externe Defibrillator (AED).

Als je deze online training binnen 3 maanden succesvol afrondt, ontvang je van ons de verlenging van je certificaat (BHV-pas).

Duur training

Bepaal zelf tijd, plaats en tempo met dit online studiesysteem.

BHV Online

Na inschrijving ontvang je van ons de inloggegevens. Je kunt de online training zowel via de PC als via IOS- en Android-apparaten doorlopen. In de app wordt de theorie van alle onderdelen van de opleiding behandeld en worden alle levensreddende handelingen via video's gedemonstreerd.

Voor wie?

Medewerkers die verantwoordelijk zijn voor BHV taken.

Investering

€ 61,-; dit bedrag is exclusief BTW.

Vragen

Heb je nog vragen over deze training? Bel ons dan op (015) 219 13 90 of mail via info@mkbct.nl.
€ 56,-
voor MKB-Nederland leden