Opstart voor de ondernemingsraad


Als nieuwgekozen ondernemingsraad komen er al snel tal van zaken op u af, maar u bent daar nog niet geheel op voorbereid. Het investeren in een gezamenlijke workshop van 4 dagdelen legt een basis om het OR-werk adequaat op te pakken. Met name de praktische kant van het OR-werk zal als een rode draad door de workshop lopen. In het programma is voldoende ruimte om daar waar nodig aandacht te besteden aan zaken die gedurende de dagen naar voren komen.

Doelstelling
Na afloop van de workshop weet de ondernemingsraad met de opgedane kennis een juiste invulling te geven aan het OR-werk binnen de organisatie.

Programma
De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Wet op de Ondernemingsraden
  • Missie en visie bepalen van de ondernemingsraad voor het komende zittingstermijn
  • Het overleg met de bestuurder
  • Communicatie met de achterban

Deelnemers
De workshop is bestemd voor (aanstaande) leden van een ondernemingsraad en/of voltallige ondernemingsraden.

Mogelijkheden
Voor deze workshop zijn onderstaande mogelijkheden:

  • Inschrijven voltallige ondernemingsraad open inschrijving;
  • Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om de workshop in company te organiseren. Voorafgaand aan de workshop zal er een intakegesprek worden gehouden met de voltallige ondernemingsraad

Aantal dagdelen en prijs
De cursus bestaat uit 4 dagdelen. De prijs per deelnemer is € 645,- voor leden van MKB-Nederland en € 695,- voor niet-leden. Dit bedrag is exclusief BTW, exclusief een bijdrage van € 25,- voor cursusmaterialen en € 19,75 per dag arrangementskosten. 

Informatie
Heeft u nog vragen over deze cursus, dan kunt u contact met ons opnemen: telefoon (015) 219 13 90 of per mail, klik dan hier


Deze cursus wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar
(015) 219 13 90

Klik hier voor de overige cursussen