Wanneer wil je gaan?

Deze cursus wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 015 219 13 90

€ 345,-
voor MKB-Nederland leden
€ 375,- voor niet MKB-Nederland leden
Bekijk datums Gratis brochure aanvragen
€ 345,-
voor MKB-Nederland leden
€ 375,- voor niet MKB-Nederland leden
Bekijk datumsGratis brochure aanvragen

Praktijkdag leidinggeven

Intro

Leidinggeven, makkelijk is het niet. De kans is daarom best groot dat er regelmatig aspecten van leidinggeven terugkeren waar je moeite mee hebt. Dit overkomt ervaren leidinggevenden, maar ook zij die net zijn begonnen. Deze praktijkdag is ontworpen om jouw kennis op het gebied van leidinggeven aan te scherpen. Iedereen die al een training op het gebied van leidinggeven heeft gevolgd, maar nog wat aanvullende informatie zoekt kan hier ook terecht. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Wat leer je?

Je maakt de vertaalslag van jouw kennis over leiderschapsstijlen, gesprekstechnieken en motiveren naar het toepassen in de praktijk. Door oefening met gelijkgestemden en onder begeleiding van een ervaren trainer weet je na deze praktijkdag effectiever gesprekken aan te gaan, feedback te ontvangen van je mensen, te motiveren en te corrigeren. Heb je zelf een specifiek aandachtspunt? Vertel het ons en we kunnen er gericht aandacht aan besteden!

Programma

Tijdens de Praktijkdag leidinggeven staat praktijktoepassing voorop. Je hebt in het verleden training(en) gevolgd of je hebt al enige jaren ervaring op het gebied van leidinggeven en gaat die deze dag opfrissen door moeilijke en uitdagende situaties in de praktijk te oefenen en uit te wisselen. Je kunt zelf onderwerpen naar voren brengen, daarnaast ligt de focus op:
  • Stijl van leidinggeven, hoe stel ik mezelf op;
  • Motiveren en delegeren;
  • Doelen stellen en afspraken maken;
  • Diverse personeelsgesprekken.

Voor wie?

De 'Praktijkdag leidinggeven' is een praktijk- en opfristraining voor mensen die al een training hebben gevolgd op het gebied van leidinggeven en de praktijktoepassing willen opfrissen en aanscherpen. Heb je al veel ervaring als leidinggevende maar onlangs geen training gevolgd? Dan kan deze training ook voor jou effectief zijn.

Investering

Als lid van MKB-Nederland betaal je € 345,-; ben je geen lid, dan € 375,-. Voor de accommodatie, koffie, thee en lunch betaal je € 19,75. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Vragen?

Heb je nog vragen over de Praktijkdag leidinggeven, dan kun je contact opnemen met Jeanne Dumoulin: telefoon (015) 219 13 93 of per mail via info@mkbct.nl.
€ 345,-
voor MKB-Nederland leden