Praktijkdag leidinggeven

Worstelt u nog met aspecten van leidinggeven of wilt u uw leidinggevende kwaliteiten blijven verbeteren? Heeft u al een training gevolgd, of heeft u al enige jaren leidinggevende ervaring, maar wilt u de praktijktoepassingen verder ontwikkelen of aanscherpen? De 'Praktijkdag leidinggeven' is er voor mensen die aanvullend op reeds gevolgde training(en) of opgedane ervaring hun kennis willen opfrissen en hun praktische leidinggevende vaardigheden willen aanscherpen.

Doelstelling
U maakt de vertaalslag van uw kennis over leiderschapsstijlen, gesprekstechnieken en motiveren naar het toepassen in de praktijk. Door oefening met gelijkgestemden en onder begeleiding van een ervaren trainer weet u na deze praktijkdag effectiever gesprekken aan te gaan, feedback te ontvangen van uw mensen, te motiveren en te corrigeren. Heeft u zelf een specifiek aandachtspunt? Vertel het ons en we kunnen er gericht aandacht aan besteden!

Programma
Tijdens de Praktijkdag leidinggeven staat praktijktoepassing voorop. U heeft in het verleden training(en) gevolgd of u heeft al enige jaren ervaring op het gebied van leidinggeven en gaat die deze dag opfrissen door moeilijke en uitdagende situaties in de praktijk te oefenen en uit te wisselen. U kunt zelf onderwerpen naar voren brengen, daarnaast ligt de focus op:

  • Stijl van leidinggeven, hoe stel ik mezelf op?
  • Motiveren en delegeren.
  • Doelen stellen en afspraken maken.
  • Diverse personeelsgesprekken.

Deelnemers
De 'Praktijkdag leidinggeven' is een praktijk- en opfristraining voor mensen die al een training hebben gevolgd op het gebied van leidinggeven en de praktijktoepassing willen opfrissen en aanscherpen. Heeft u al veel ervaring als leidinggevende? Dan kan deze training ook voor u effectief zijn.

Aantal dagdelen en prijs
De training bestaat uit 2 dagdelen. De prijs per deelnemer is € 345,- voor leden van MKB-Nederland en € 375,- voor niet-leden. Dit bedrag is exclusief BTW en € 19,75 per dag arrangementskosten. 

Informatie
Heeft u nog vragen over de Praktijkdag leidinggeven, dan kunt u contact opnemen met Jeanne Dumoulin: telefoon (015) 219 13 93 of per mail, klik dan hier.


Data 'Praktijkdag leidinggeven'