MS Office trainingen

Word, Excel, PowerPoint, Access en Outlook. Bijna iedereen die met een PC werkt heeft te maken met één of meer van deze Microsoft Office applicaties. Het gros van de gebruikers kan zich hier prima mee redden, maar toch wordt gemiddeld maar 20% van de mogelijkheden van deze applicaties gebruikt. Zonde, toch? Hoe vaak komt het wel niet voor dat je veel te veel tijd kwijt bent aan het zoeken naar die ene functie die je juist nu nodig hebt? Meer kennis zorgt ervoor dat jij sneller en effectiever kunt werken. En meer kennis wordt vergaard door oefening.

ICT Trainingen

MS Office

 

 

Daarom verzorgen wij praktische trainingen gericht op Word, Excel, PowerPoint, Access en Outlook. Deze trainingen kunnen bedrijfsintern, of via de open inschrijving gevolgd worden.

Voor de gevorderden onder ons bieden wij ook vervolg- en verdiepingstrainingen aan. Hierbij kun je denken aan Excelgebruik voor financieel medewerkers of Wordgebruik voor tekstschrijvers. Heb je wel veel kennis, maar is dit alleen van toepassing op oudere versies (bijvoorbeeld Word 2007), dan zijn er voor jou migratietrainingen naar nieuwere versies.

Incompany trainingen

Voorafgaand aan de training inventariseren wij de kennis van de deelnemers, zo kunnen wij nog gerichter trainen. Tijdens de training krijg je individuele ‘op maat’ begeleiding van een docent die optreedt als coach. Tijdens de training worden werksituaties behandeld zodat elke deelnemer kan leren op zijn of haar eigen tempo.

Om het voor jou nog makkelijker te maken komen we graag naar een door jou gekozen locatie, op een door jou gekozen tijdstip. Dit kan je bedrijf zijn, maar ook een andere locatie die jou uitkomt. Eventueel kunnen wij ook de hardware verzorgen, zelfs wanneer we bij je op bezoek gaan.

Deelnemers

Deze trainingen zijn bestemd voor iedereen die kennis en vaardigheden wil verwerven, uitbreiden of opfrissen op het gebied van Word, Excel, PowerPoint, Access of Outlook.

Aantal dagdelen en prijs

Het aantal dagdelen per training is afhankelijk van de persoonlijke leerwensen en -behoeften van jou of je medewerkers. De prijs per groep is voor de meeste gebruikerstrainingen € 635,- per dagdeel. De prijs voor twee aaneengesloten dagdelen op één dag is € 895,-. De genoemde prijzen zijn exclusief btw, reiskosten en cursusmaterialen voor groepen tot maximaal twaalf deelnemers.

Informatie

Heb je vragen over de incompany mogelijkheden voor MS Office trainingen? Neem dan even contact op met drs. Jeanne Dumoulin, zij kan je van meer informatie voorzien. Telefoon: (015) 21 91 393.

Meer informatie, inschrijving
Deze trainingen worden alleen incompany verzorgd.

Bel Jeanne Dumoulin voor meer informatie en inschrijving.
Telefoon (015) 219 13 93