NBA


Permanente Educatie (PE) voor accountants

U bent afgestudeerd accountant. Dat betekent dat u een beroep uitoefent waarin u nooit raakt uitgeleerd!

Voor het bevorderen van de professionaliteit van AA en RA accountants zijn naast de inhoudelijke kwaliteit en kennis ook vaardigheden van accountants van groot belang. Om de kwaliteit, kennis en vaardigheden te waarborgen is een norm voor permanente educatie (PE) voor accountants vastgesteld.

MKB Cursus & Training is een door de NBA erkende PE-instelling en beschikt over de CEDEO erkenning voor accountancy opleidingen. MKB Cursus & Training biedt een programma PE opleidingen voor accountants met onderwerpen die voor veel accountants relevant zijn voor het (beter) functioneren binnen de eigen organisatie en vrijwel altijd de adviesfunctie naar relaties ondersteunen. Het praktijkgehalte van de trainingen is erg hoog; wat je vandaag leert, pas je morgen toe.


Klik voor meer informatie over de inhoud, data, plaatsen en kosten op de hierna genoemde PE cursussen en trainingen.
Algemeen management

 20 PE uren   

Arbeidsrecht     5 PE uren   
Coachend leidinggeven in de praktijk 10 PE uren   
Effectief leidinggeven 20 PE uren   
Personeelsgesprekken 10 PE uren   
Resultaatgericht vergaderen 5 PE uren   
Time management 10 PE uren   
Werving en selectie 5 PE uren   


De cursussen en trainingen van MKB Cursus & Training zijn ook opgenomen in het 'cursusaanbod erkende instellingen' van de NBA. Wij attenderen erop dat u zelf verantwoordelijk bent voor het registreren van behaalde PE uren via www.mijnnba.nl.

Klik hier voor meer informatie over Permanente Educatie op de NBA site.

PE op maat
Voor een groep deelnemers kan elke PE opleiding voor u op maat worden gemaakt. Cursusdata en locatie worden in dat geval in overleg met u bepaald. Neem voor meer informatie contact op met mevrouw drs. Jeanne Dumoulin, telefoon (015) 21 91 393, of mevrouw Nicole Vijgeboom, telefoon (015) 21 91 391.