Thema:

Sociale media

Sociale media hebben honderden miljoenen gebruikers over de hele wereld en het aantal stijgt snel. In Nederland gebruiken miljoenen mensen LinkedIn, Twitter, Facebook, YouTube en/of Google+. Sociale media worden door bedrijven onder andere ingezet om informatie en ideeën met de doelgroep uit te wisselen, als luisterend oor in de markt, om nieuwe verkoopkansen op te sporen, om trends te ontdekken, als persoonlijk en zakelijk brandinginstrument, om contacten te leggen en om contacten te onderhouden.

Sociale media zijn krachtige marketing en onderzoekinstrumenten. Veel mogelijkheden worden niet of beperkt ingezet.

MKB Cursus & Training verzorgt op locaties verspreid over heel Nederland korte, krachtige workshops gericht op het zakelijk gebruik van LinkedIn, Twitter, en Facebook. Tijdens deze praktische workshops van één dagdeel (ochtend of middag) past u uw nieuwe kennis en vaardigheden direct toe met behulp van uw eigen laptop, die is aangesloten op internet.
Verwante thema's:
Marketing en verkoop

Communicatie
Cursussen:

Zakelijk gebruik van Facebook

Heeft u Facebook al ontdekt als het ideale platform om klanten aan uw product te binden, maar heeft u nog geen Facebook-bedrijfspagina? Wilt u weten hoe u uw zakelijke Facebook-pagina inzet om op een professionele manier zichtbaar te zijn? Dan zet deze workshop u op het spoor van alle mogelijkheden en zakelijke toepassingen.

Facebook marketing

U hebt al een bedrijfspagina op Facebook. U weet dat het een uitstekend communicatiemiddel is om uw doelgroep te bereiken. Maar u mist de kneepjes van het vak. Facebook aan laten sluiten op uw marketingstrategie, hoe een like & share actie op te zetten en hoe werkt adverteren eigenlijk op Facebook?
... meer over Facebook marketing

Google Adwords Essentials

Met de training Google Adwords Essentials leer je in een dag hoe je snel kunt starten met Google Adwords, hoe je zelfstandig Adwords campagnes opzet en deze succesvol voor jouw organisatie kunt inzetten.

Google Analytics Essentials

Heb je enig idee wat je website je oplevert? En hoe je potentiële klanten je site vinden? Waar ze naar op zoek zijn? En wil je weten wat je advertenties nu werkelijk opleveren? Met de training Google Analytics Essentials leer je in een dag hoe je inzicht krijgt in de resulaten van je online inspanningen.

Online marketing voor het mkb

In deze training leer je de mogelijkheden van online marketing. Na de training weet je precies wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedijf en hoe je je kunt onderscheiden van de concurrentie. Onderdelen van het programma zijn onder meer Google Adwords, SEO, Google My Business, Google Analytics, enz.

Zoekmachine Optimalisatie Essentials - SEO

In deze training leer je wat je zelf kunt doen om beter vindbaar te zijn op het web. Deze training geeft je in een dag handvatten om het maximale uit je website te halen. Verbeter je website en vergroot het bezoekersaantal!