Wanneer wil je gaan?

Deze cursus wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 015 219 13 90

€ 535,-
voor MKB-Nederland leden
€ 560,- voor niet MKB-Nederland leden
Bekijk datums
€ 535,-
voor MKB-Nederland leden
€ 560,- voor niet MKB-Nederland leden
Inschrijven

Management van stagnerende medewerkers

Intro

Fit for the future

Je bent je ervan bewust dat de uittredingsleeftijd verder zal stijgen. Wanneer een medewerker te vroeg afhaakt, verliest hij of zij de veranderingsbereidheid en flexibiliteit. De kunst zit 'm in het tijdig ontdekken van stagnatie, ook al is er volgens de persoon in kwestie niets aan de hand. Je wilt de resterende werkperiode natuurlijk tot een succes maken, voor jou, je bedrijf én je medewerker. De cursus management van stagnerende medewerkers vertelt je precies hoe je dat bewerkstelligt en wat je daar precies voor nodig hebt.

Wat leer je?

Na de cursus management van stagnerende medewerkers kun je stagnatie in jouw personeelsbestand opsporen en gericht oplossen. Tijdens de workshop zal geoefend worden met de GIDA-vragenlijst waarmee stagnatie vroegtijdig gesignaleerd kan worden. GIDA staat voor het proces: Gezond functioneren --> Inadequaat functioneren --> Disfunctioneren --> Afhaken. Deze werkwijze kan de functioneringsgesprekken verdiepen maar ook vervangen.

Duur training

De training management van stagnerende medewerkers duurt1 dag

Programma

In de cursus Management van stagnerende medewerkers komen de volgende onderwerpen aan de orde:
  • Wat is stagnatie in functioneren?;
  • Signalen van stagnatie;
  • De fit functie - persoon;
  • De fit persoon - bedrijf;
  • De fit persoon - toekomst bedrijf;
  • Oefenen met het opsporen van stagnatie in de eigen organisatie;
  • Werkbare oplossingen ontdekken voor de eigen bedrijfsontwikkeling.

Voor wie?

De cursus management van stagnerende medewerkers is bestemd voor ondernemers, leidinggevenden of personeelsmanagers die een veranderende organisatie naar de toekomst gidsen.

Bij MKB Cursus en Training is het ook mogelijk om een in-company cursus te volgen, of je nu een grote of kleine, zelfstandig onderneming hebt. Vraag nu een offerte via info@mkbct.nl.

Investering

Wat kost een training management van stagnerende medewerkers? Als lid van MKB-Nederland betaal je € 535,-; ben je geen lid, dan € 560,-. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Tip: Informeer bij je werkgever naar het Persoonlijk Ontwikkelbudget. Werkgevers hebben immers veel profijt van de nieuwe kennis uit onze bedrijfsopleidingen.

Vragen?

Heb je nog vragen over de cursus management van stagnerende medewerkers? Bel ons dan op (015) 219 13 90 of mail via info@mkbct.nl.

Wij geven ook andere cursussen en trainingen op het gebied van personeel. Misschien vind je onderstaande suggesties ook interessant!
€ 535,-
voor MKB-Nederland leden