Wat je vandaag leert, pas je morgen toe!

MKB Cursus & Training is een zelfstandig en onafhankelijk cursus- en trainingsbureau voor ondernemende mensen. Onze aanpak kenmerkt zich door de woorden praktisch, direct toepasbaar en theoretisch to-the-point. Bij ons geen ellenlange sessies en dikke pakken papier. Wij werken volgens het uitgangspunt "Wat je vandaag leert, pas je morgen toe."

De trainingen die wij verzorgen zijn sterk gebaseerd op de principes van ‘learning by doing’ en ‘learning on the job’. Tijdens onze cursussen en trainingen wordt de (beknopte) theorie direct toegepast door de deelnemers en geoefend in rollenspellen of in situaties uit de eigen praktijk van de deelnemers. Hierbij krijgen zij direct feedback op hun aanpak. Op deze wijze leren de deelnemers concreet door te oefenen. Door het oefenen van echte situaties uit de werkpraktijk van de deelnemers wordt de effectiviteit vergroot.

MKB Cursus & Training is dé partner van MKB-Nederland voor bedrijfsopleidingen. MKB Cursus & Training is gevestigd op de 18e etage van de Malietoren in Den Haag, waar ook MKB-Nederland en VNO-NCW zijn gevestigd.

Uit klanttevredenheidsonderzoek, dat door het onafhankelijke instituut CEDEO is uitgevoerd, is gebleken dat onze klanten onze trainingen zeer positief beoordelen. Vooral de praktische toepasbaarheid scoort erg hoog. Aan MKB Cursus & Training zijn de CEDEO kwaliteitskeurmerken toegekend voor zowel de open inschrijving als incompany opleidingen.

 

Cedeo
 
Lees hier een samenvatting van
het CEDEO-onderzoek 2017

 

Malietoren Den-Haag

MKB Cursus & Training BV

Bezoekadres:
Bezuidenhoutseweg 12 
2594 AV DEN HAAG 

Postadres:
Postbus 93053
2509 AB DEN HAAG

Telefoon: (015) 219 13 90

Fax: (015) 219 14 75
E-mail info@mkbct.nl

 

MKB Cursus & Training in 1 minuut.