Overzicht cursussen, trainingen en workshops
Onderstaand ziet u de namen van de cursussen, trainingen en workshops die door MKB Cursus & Training in de vorm van open inschrijving, op cursusplaatsen verspreid over heel Nederland, worden uitgevoerd. Als u de naam van de betreffende cursus of training aanklikt krijgt u meer informatie over de inhoud, het aantal dagdelen en de prijs.
 
Ondernemerschap en management
Ondernemen en managen vereist steeds meer kennis, vaardigheden en creativiteit. MKB Cursus & Training biedt diverse gerichte trainingen en cursussen op de gebieden ondernemerschap en management die jou en je medewerkers verder kunnen helpen.
 
Leiderschap en leidinggeven
Geef je voor het eerst van je leven leiding of wil dat gaan doen? Heb je veel of weinig ervaring als leidinggevende? MKB Cursus & Training biedt korte, praktische cursussen op het gebied van leiderschap en diepgaande trainingen over bijvoorbeeld effectief en coachend leidinggeven.
 
Financiën
Er bestaat niet zoiets als teveel kennis van financiële zaken. Financiën bepalen uiteindelijk het bestaansrecht en het succes van de dingen waar je mee bezig bent. De juiste opleiding kan je helpen je financiële situatie beter te begrijpen, in te schatten en te beheersen. MKB Cursus & Training biedt voor iedereen cursussen over alle aspecten die met geldbeheer te maken hebben, ook als je geen of weinig financiële kennis en ervaring hebt.
 
Personeel
Personeel is een van de belangrijkste, zo niet doorslaggevende succesfactor in een organisatie. MKB Cursus & Training biedt praktische, direct toepasbare cursussen en trainingen over werving, selectie, arbeidsrecht, arbeidsvoorwaarden, verzuim en beheer van personeel.
 
Marketing en verkoop
Hoe bereik je als bedrijf je doelgroep en hoe maak je echt contact met je klanten? Dit zijn vragen die we beantwoorden tijdens onze marketing cursussen. MKB Cursus & Training verzorgt trainingen over marketing communicatie en klantgericht denken en handelen. Onze trainingen zijn bedoeld voor ondernemers of medewerkers die hun marketing strategieën willen versterken en/of hun kennis en klantgericht optreden willen verfrissen.
 
Communicatie
Meer dan de helft van onze werktijd besteden wij aan communicatie. Betere communicatie betekent meer resultaat in minder tijd. Investeringen in trainingen van MKB Cursus & Training over bijvoorbeeld klantgerichtheid, telefoneren, notuleren en trainingsvaardigheden verdienen zich snel terug door middel van onze communicatie cursussen.
 
Persoonlijke vaardigheden
Je kunt je persoonlijke vaardigheden steeds dieper en breder ontwikkelen. MKB Cursus & Training verzorgt op deze gebieden korte, praktische en direct toepasbare cursussen en trainingen over onderhandelen, presenteren, vergaderen, notuleren, timemanagement en trainingsvaardigheden.
 
OR en medezeggenschap
 
Sociale media
Heb jij als bedrijf al meerdere accounts op social media platformen zoals Linkedin, Facebook of Instagram, maar weet je niet hoe je ze het beste kunt inzetten? Dat is zonde! Een sterke digitale aanwezigheid op social media kan namelijk hét verschil maken tussen jouw bedrijf en de concurrent. In onze trainingen leer je social media slim in te zetten en ze ten volste te benutten.
 
Arbo en veiligheid: BHV
MKB Cursus & Training is gespecialiseerd in praktische opleidingen voor het midden- en kleinbedrijf. We bieden een groot scala aan trainingen aan, en bedrijfshulpverlening cursussen (kortweg: BHV cursussen) kunnen hier natuurlijk niet bij ontbreken.
 
Arbo en veiligheid: VCA
Iedere organisatie is verplicht zorg te dragen voor de veiligheid en de gezondheid van medewerkers en bezoekers. MKB Cursus & Training verzorgt diverse trainingen op het gebied van VCA.
 
Arbo en veiligheid: overig
Iedere organisatie is verplicht zorg te dragen voor de veiligheid en de gezondheid van medewerkers en bezoekers. MKB Cursus & Training verzorgt diverse trainingen op het gebied van preventie, zoals de Agressie preventietraining, de Overval preventietraining, de cursus Preventiemedewerker en de training Winkeldiefstal omzetten in verkoop.