Cursusoverzicht Sociale media
Heb jij als bedrijf al meerdere accounts op social media platformen zoals Linkedin, Facebook of Instagram, maar weet je niet hoe je ze het beste kunt inzetten? Dat is zonde! Een sterke digitale aanwezigheid op social media kan namelijk hét verschil maken tussen jouw bedrijf en de concurrent. In onze trainingen leer je social media slim in te zetten en ze ten volste te benutten.
Sociale media voor beginners
€ 535,00
voor MKB-Nederland leden
Effectief gebruik van LinkedIn
€ 535,00
voor MKB-Nederland leden
Customer Journey
€ 890,00
voor MKB-Nederland leden
Zakelijk gebruik van Facebook
€ 240,00
voor MKB-Nederland leden
Facebook marketing
€ 240,00
voor MKB-Nederland leden

Waarom is social media belangrijk?

Sociale media platformen zoals Facebook worden volop gebruikt om klanten aan producten te binden. Maar deze platformen zijn niet voor iedereen altijd vanzelfsprekend. Leren hoe je je zakelijke pagina kunt inzetten om op een professionele manier zichtbaar te zijn voor (potentiële) klanten kan een groot voordeel zijn. Want: online is waar je klanten zijn! 

Er is zoveel meer mogelijk dan alleen maar het plaatsen van je ervaring. Door regelmatig interessante en relateerbare inhoud te plaatsen voor je publiek, kun je al snel groeien op sociale media netwerken. Met alleen wat basiskennis wordt het al mogelijk om je merkbekendheid te vergroten. 

Social media zakelijk gebruiken

Social media is een geweldig communicatiemiddel om je doelgroep én potentiële klanten te bereiken. Een zakelijke aanwezigheid op kanalen zoals Facebook of Instagram is een uitstekende manier om te communiceren met je publiek en contact te maken op een persoonlijk niveau. 
 
Zakelijke engagement op sociale media geeft jouw bedrijf de kans om relaties op te bouwen met potentiële klanten, partners en werknemers. En: een betere band met het publiek zal leiden tot meer loyale klanten, waardoor je een voorsprong krijgt op de concurrentie. Tijdens onze trainingen krijg je concrete en praktische tips. Daarmee zal je ervaren dat je gevonden gaat worden en in staat bent zelf (nieuwe) klanten te vinden.

Verschillende social media cursussen

Je hebt al een bedrijfspagina op Facebook, maar je merkt dat je vastloopt op het gebied van social media.  Bij MKB Cursus & Training bieden we verschillende trainingen aan, zodat je binnen no time de juiste respons genereert. Neem een kijkje bij ons aanbod: 

Social media voor beginners

Tijdens de basiscursus social media ga je werken met LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram. Niet alleen met de programma’s zelf, maar ook met de content (datgene wat je erop zet, hoe vaak en voor wie). De training is erg praktisch; je gaat zelf actief aan de slag op je eigen laptop. Je krijgt handige checklists voor het gebruik van LinkedIn, Twitter en Facebook.

Effectief gebruik van LinkedIn

Tijdens deze praktische en direct toepasbare training effectief gebruik van LinkedIn krijg je waardevolle tips die je snel kunt toepassen, waarmee je je zichtbaarheid vergroot en meer nieuwe contacten krijgt.

Customer Journey

Aan het eind van deze tweedaagse training kan je een Customer Journey maken en touchpoints benoemen. Aan de hand van storybuilding kun je betere content maken. En je hebt geleerd om verschillende social media beter in te zetten in je marketingstrategie.

Zakelijk gebruik van Facebook

De workshop zakelijk gebruik van Facebook is bestemd voor iedereen die een zakelijk profiel heeft aangemaakt op Facebook en daaruit optimaal rendement wil halen.

Facebook marketing

Tijdens de workshop Facebook marketing presenteert de trainer je de praktische kant van zakelijk Facebook. Daarnaast demonstreert de trainer veel mogelijkheden aan de hand van praktijksituaties, en is er ruimte voor persoonlijke aandacht.