Wanneer wil je gaan?

Deze cursus wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 015 219 13 90

€ 535,-
voor MKB-Nederland leden
€ 560,- voor niet MKB-Nederland leden
Bekijk datums
€ 535,-
voor MKB-Nederland leden
€ 560,- voor niet MKB-Nederland leden
Inschrijven

Arbeidsrecht en Arbeidsvoorwaarden voor de OR

Intro

Arbeidsrecht speelt een belangrijke rol bij veel adviezen die een OR uitbrengt. Dat geldt zeker bij zaken waarvoor instemming van de OR nodig is. Ondernemingsraden worden ook steeds meer betrokken bij arbeidsvoorwaarden. Soms wordt de OR betrokken vanuit de CAO om meer maatwerk te kunnen leveren. Deelnemers aan deze cursus Arbeidsrecht en arbeidsvoorwaarden voor de OR krijgen, mede aan de hand van praktijkvoorbeelden, inzicht in de relevante principes van arbeidsrecht en arbeidsvoorwaarden. Zij leren zelf praktisch om te gaan met feitelijke situaties. Binnen het programma van Arbeidsrecht en Arbeidsvoorwaarden voor de OR is er gelegenheid om je eigen problemen in te brengen.

Wat leer je?

Tijden de training Arbeidsrecht en arbeidsvoorwaarden voor de OR krijgt je meer inzicht in het arbeidsrecht zodat je in je OR werk beter uit de voeten kunt met de arbeidsvoorwaarden. Je kunt na afloop van de cursus Arbeidsrecht en arbeidsvoorwaarden voor de OR inschatten onder welke omstandigheden je beter een deskundige kunt inschakelen.

Duur training

De training Arbeidsrecht en arbeidsvoorwaarden voor de OR duurt 1 dag

Programma

Tijdens de training Arbeidsrecht en arbeidsvoorwaarden voor de OR worden de volgende onderwerpen behandeld:
  • Wat zijn de principes van het arbeidsrecht in Nederland?
  • De gevoeligheden tussen bestuurder en OR in het arbeidsrecht.
  • Bij welke arbeidsvoorwaarden is er wel of geen rol voor de OR?
  • Welke afspraken kun je maken met de bestuurder?
  • Wat is een praktische aanpak om jouw invloed op het arbeidsvoorwaardenpakket te optimaliseren?

Voor wie?

De cursus Arbeidsrecht en arbeidsvoorwaarden voor de OR is bestemd voor ondernemingsraadsleden die meer willen weten van arbeidsrecht en hun rol bij de arbeidsvoorwaardenontwikkeling.

Offerte

Bij MKB Cursus en Training is het ook mogelijk om een incompany cursus te volgen, of je nu een grote of kleine zelfstandige onderneming bent. Klik hier voor een offerte

Investering

Als lid van MKB-Nederland betaal je voor de training Arbeidsrecht en arbeidsvoorwaarden voor de OR € 535,-; ben je geen lid, dan € 560,-. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Vragen en tips

Heb je nog vragen over deze workshop Arbeidsrecht en Arbeidsvoorwaarden voor de OR? Bel ons dan op (015) 219 13 90 of mail via info@mkbct.nl.

We geven ook andere OR-trainingen, misschien vind je de onderstaande suggesties ook interessant!
€ 535,-
voor MKB-Nederland leden