Wanneer wil je gaan?

13 juni 2024
10:00-16:00 · Hazerswoude-Dorp €560,-

€ 535,-
voor MKB-Nederland leden
€ 560,- voor niet MKB-Nederland leden
Bekijk datums
€ 535,-
voor MKB-Nederland leden
€ 560,- voor niet MKB-Nederland leden
Bekijk datums

Arbeidsrecht

Intro

Als je personeel in dienst hebt, dan krijg je vroeg of laat te maken met situaties waarbij de rechtspositie van werkgever en -nemer een rol spelen. Als je inzicht mist in de juridische aspecten in de arbeidsverhouding is de cursus arbeidsrecht een must do. Door de perfecte combinatie van theorie en praktijk bieden we je inzicht in de verschillende facetten van het arbeidsrecht.

Wat leer je?

Je vergaart begrip in het arbeidsrecht en kunt praktijksituaties goed afhandelen. Je bent ook in staat in te schatten wanneer je beter een deskundige kunt inschakelen.

Duur training

De training arbeidsrecht 1 dag.

Programma

Bij alle onderwerpen kun je de eigen arbeidsrechtelijke problemen inbrengen. De bijbehorende cursusmap dient als naslagwerk. In de cursus arbeidsrecht behandelen we de volgende onderwerpen:
  • Welke vormen van arbeidsovereenkomsten zijn er;
  • Hoe kunt u omgaan met zieke werknemers;
  • Hoe kunt u omgaan met disfunctionerende werknemers;
  • Op welke manier kunt u een dienstverband beëindigen;
  • Veranderingen bij ontslag door de Wet Arbeidsmarkt in Balans;
  • Ontslagroute en hoogte transitievergoeding.

Voor wie?

De cursus arbeidsrecht is bestemd voor ondernemers of stafmedewerkers die praktische kennis over arbeidsrecht willen verwerven.

Bij MKB Cursus en Training is het ook mogelijk om een in-company cursus te volgen, of je nu een grote of kleine, zelfstandig onderneming hebt. Vraag nu een offerte via info@mkbct.nl.

Investering

Wat kost een training Arbeidsrecht? Als lid van MKB-Nederland betaal je € 535,-; ben je geen lid, dan € 560,-. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Tip: Informeer bij je werkgever naar het Persoonlijk Ontwikkel Budget. Werkgevers hebben immers ook veel profijt van de nieuwe kennis uit onze bedrijfsopleidingen.

Vragen en tips

Heb je nog vragen over de cursus Arbeidsrecht? Bel ons dan op (015) 219 13 90 of mail via info@mkbct.nl.

Wij geven ook andere cursussen en trainingen op het gebied van personeel. Misschien vind je onderstaande suggestie ook interessant!
€ 535,-
voor MKB-Nederland leden