Wanneer wil je gaan?

26 juni 2024
10:00-16:00 · Hazerswoude-Dorp €560,-
10 september 2024
10:00-16:00 · Utrecht €560,-
23 oktober 2024
10:00-16:00 · Zwolle €560,-
18 november 2024
10:00-16:00 · Hazerswoude-Dorp €560,-

€ 535,-
voor MKB-Nederland leden
€ 560,- voor niet MKB-Nederland leden
Bekijk datums
€ 535,-
voor MKB-Nederland leden
€ 560,- voor niet MKB-Nederland leden
Bekijk datums

Debiteurenbeheer en telefonisch incasseren

Intro

Je wilt geen renteverlies lijden en ook de cashflow moet niet in gevaar worden gebracht. Daarom wil je elk betalingsrisico uitsluiten. Logisch, maar hoe leid je een effectief en verantwoord credit management beleid en hoe verander je het betaalgedrag van je debiteuren zonder de relatie op het spel te zetten? De telefoon is een toegankelijk en nuttig instrument om openstaande vorderingen te incasseren, maar hoe kun je je boodschap effectief overbrengen? Tijdens de training Debiteurenbeheer en telefonisch incasseren gaan we je uitleggen hoe je op een effectieve manier je debiteuren benadert!

Wat leer je?

Op een praktijkgerichte manier vaardigheden opdoen en kennis verwerven op het gebied van debiteurenbeheer en telefonische incasso. Je leert je debiteuren goed te beheren en hen snel en efficiënt te benaderen. Je kan risico's verkleinen en je kosten op debiteuren verlagen.

Duur training

De cursus Debiteurenbeheer en telefonisch incasseren duurt 1 dag

Programma

De training Debiteurenbeheer en telefonisch incasseren behandelt de volgende onderwerpen:
  • Het belang en de voordelen van debiteurenbeheer;
  • Verschillende credit management producten;
  • De gespreksopbouw van het incassogesprek;
  • Omgaan met weerstanden en smoezen;
  • Effectief vragen stellen;
  • Omgaan met lastig gedrag van debiteuren;
  • De afronding en afsluiting van het gesprek.

Voor wie?

De cursus Debiteurenbeheer en telefonisch incasseren is bestemd voor mensen die hun vaardigheden willen verbeteren om openstaande vorderingen (sneller) te incasseren.

Offerte

Bij MKB Cursus en Training is het ook mogelijk om een incompany cursus te volgen, of je nu een grote of kleine zelfstandige onderneming bent.
Klik hier voor een offerte

Investering

Wat kost en cursus Debiteurenbeheer en telefonisch incasseren? Als lid van MKB-Nederland betaal je € 535,-; ben je geen lid, dan € 560,-. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Tip: Informeer bij je werkgever naar het Persoonlijk Ontwikkelbudget. Werkgevers hebben immers veel profijt van de nieuwe kennis uit onze bedrijfsopleidingen.

Vragen en tips

Heb je nog vragen over een training Debiteurenbeheer en telefonisch incasseren? Bel ons dan op (015) 219 13 90 of mail via info@mkbct.nl.

We geven ook andere cursussen en trainingen op het gebied van financiën. Misschien vind je onderstaande suggesties ook interessant!
€ 535,-
voor MKB-Nederland leden