Wanneer wil je gaan?

28 mei en 4 juni 2024
10:00-16:00 · Utrecht €875,-

€ 825,-
voor MKB-Nederland leden
€ 875,- voor niet MKB-Nederland leden
Bekijk datums
€ 825,-
voor MKB-Nederland leden
€ 875,- voor niet MKB-Nederland leden
Bekijk datums

Succesvol telefonisch verkopen

Intro

Stel: je bent ontzettend goed in non-verbale communicatie. Dat is vervelend als je een telefoongesprek hebt, want daar moet je het van andere kwaliteiten hebben. Je bent hier aangewezen op je telefonische gesprekstechnieken en het vermogen in te spelen op het gedrag van de klant. Het is lastig, maar als je het eenmaal onder de knie hebt ga je er alleen maar voordeel uit halen. De moeite waard om te leren dus!

Wat leer je?

Met de training succesvol telefonisch verkopen leer je succesvoller te zijn in het telefonisch verkopen van diensten en producten. Je leert ook klantvriendelijker te zijn aan de telefoon en je gesprekstechnieken te verbeteren. De training succesvol telefonisch verkopen is zeer praktisch opgezet, er wordt bijvoorbeeld veel geoefend met het voeren van telefoongesprekken. De gesprekken worden opgenomen.

Duur training

De training succesvol telefonisch telefoneren duurt 2 dagen

Programma

Voor medewerkers die inkomende telefoongesprekken afhandelen, adviseren wij de training Klantvriendelijk telefoneren. Tijdens de training succesvol telefonisch verkopen worden volgende onderwerpen worden behandeld:
  • Klantvriendelijk telefoneren;
  • Commerciële gespreksvoering;
  • Telefonisch verkopen;
  • Het maken van afspraken;
  • Omgaan met klachten;
  • Het voeren van slechtnieuwsgesprekken;
  • Omgaan met lastige klanten;
  • Het ontwikkelen en hanteren van telefoonscripts.

Voor wie?

De training succesvol telefonisch verkopen is bedoeld voor mensen die zich veel bezighouden met telefonische verkoop en acquisitie. De training succesvol telefonisch verkopen is geschikt voor medewerkers van de verkoopbuitendienst en -binnendienst.

Investering

Als lid van MKB-Nederland betaal je voor deze tweedaagse training succesvol telefonisch verkopen € 825,-; ben je geen lid dan € 875,-. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Vragen?

Heb je nog vragen over de training succesvol telefonisch verkopen? Bel ons dan op (015) 219 13 90 of mail via info@mkbct.nl.
€ 825,-
voor MKB-Nederland leden