Wanneer wil je gaan?

28 november 2024
10:00-16:00 · Utrecht €560,-

€ 535,-
voor MKB-Nederland leden
€ 560,- voor niet MKB-Nederland leden
Bekijk datums
€ 535,-
voor MKB-Nederland leden
€ 560,- voor niet MKB-Nederland leden
Bekijk datums

Vervolgtraining Debiteurenbeheer en telefonisch incasseren

Intro

Het accent bij de (vervolg)training Debiteurenbeheer en telefonisch incasseren ligt op praktische oefeningen en het toepassen van de kennis die is opgedaan bij de basistraining. Op verzoek van oud-deelnemers wordt er veel geoefend op het daadwerkelijk telefonisch incasseren.

Wat leer je?

Op een praktische manier krijg je inzicht in bepaald gedrag van mensen en hoe je hiermee om moet gaan. Bij een incassogesprek kunnen de emoties soms hoog oplopen en is het noodzakelijk dat de debiteurenbeheerder daar professioneel mee omgaat. Je leert het effectief aankondigen van sancties (inschakelen incassobureau) en het invoeren van een leveringsstop. Dit zijn lastige gesprekken waarbij de relatie met de klant echt onder druk kan komen te staan. Je leert de klant te wijzen op de betalingsverplichting zonder de professionaliteit uit het oog te verliezen. Rollenspellen zorgen voor de praktische vertaling.

Duur training

De Vervolgtraining Debiteurenbeheer en telefonisch incasseren duurt 1 dag

Programma

In de vervolgtraining Debiteurenbeheer en telefonisch incasseren komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Introductie;
  • Inventariseren leerdoelen;
  • Rollenspel één en evaluatie;
  • Rollenspel twee en evaluatie;
  • Omgaan met verschillende gedragsstijlen;
  • Het aankondigen van sancties;
  • Rollenspel drie en evaluatie.

Voor wie?

Deze training is bestemd voor mensen die de basiscursus 'Debiteurenbeheer en telefonisch incasseren' hebben gevolgd en voor mensen die al ervaring hebben, maar graag hun gesprekstechnieken op effectieve wijze willen fijnslijpen.

Offerte

Bij MKB Cursus en Training is het ook mogelijk om een incompany cursus te volgen, of je nu een grote of kleine zelfstandige onderneming bent.
Klik hier voor een offerte

Investering

Wat kost de vervolgtraining debiteurenbeheer en telefonisch incasseren? Als lid van MKB-Nederland betaal je € 535,-; ben je geen lid, dan € 560,-. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Tip: Informeer bij je werkgever naar het Persoonlijk Ontwikkelbudget. Werkgevers hebben immers veel profijt van de nieuwe kennis uit onze bedrijfsopleidingen.

Vragen en tips

Heb je nog vragen over de vervolgtraining debiteurenbeheer en telefonisch incasseren? Bel ons dan op (015) 219 13 90 of mail via info@mkbct.nl.

We geven ook andere cursussen en trainingen op het gebied van financiën. Misschien vind je onderstaande suggesties ook interessant!
€ 535,-
voor MKB-Nederland leden