Offertes die scoren

Heeft u een goed verkoopgesprek gehad? Weet u dan hoe u uw voorstel omzet in een offerte die scoort? En kunt u daarmee de oplossing voor het probleem of de behoefte van uw klant op een overtuigende manier overbrengen? Als u daartoe in staat bent vergroot u uw kans op succes, een belangrijk onderdeel van het commerciële proces. Die kans leert u realiseren door wat u meekrijgt en zelf oefent in deze training. 

Doelstelling
Na de cursus bent u in staat om een scorende offerte te maken; een offerte die aansluit bij de wensen van uw klant en die uw voorstel optimaal presenteert. U kunt de inhoud, vormgeving en taalgebruik zodanig invullen dat de scoringskans van uw offertes wordt verhoogd, zodat uw offerte vaker een opdracht wordt.

Programma
De training Offertes die scoren behandelt de volgende onderwerpen:

  • De offerte in het commerciële proces.
  • De voorbereiding, de inhoud en de indeling van de offerte.
  • Soorten offertes.
  • Overtuigend taalgebruik.
  • Afwerking van de offerte.
  • De begeleidende brief.
  • Opvolging van de offerte.

Deelnemers
De cursus is bestemd voor ondernemers en medewerkers die offertes schrijven en hun vaardigheden willen verbeteren, zodat meer offertes zullen leiden tot concrete opdrachten.

Cursusgroepen
MKB Cursus & Training verzorgt de cursus Offertes die scoren desgewenst ook voor groepen. De cursus wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en een plaats die u het best schikt. De cursus kan ook naar uw wensen worden aangepast.

Aantal dagdelen en prijs
De cursus bestaat uit 2 dagdelen. De prijs per deelnemer is € 365,- voor leden van MKB-Nederland en € 395,- voor niet-leden. Dit bedrag is exclusief BTW, exclusief een bijdrage van € 25,- voor cursusmaterialen en € 19,75 per dag arrangementskosten.

Informatie
Heeft u nog vragen over deze cursus, dan kunt u contact opnemen met het cursussecretariaat van MKB Cursus & Training: telefoon (015) 219 13 90 of per mail, klik dan hier