Strategietraining voor ZZP'ers

Bent u MKB'er? Klik dan hier

Strategie is de continue strijd om de klant en uw zakelijk bestaansrecht! Succesvolle ondernemers stellen vanuit hun eigen missie en visie hun eigen heldere doelen op. Zij durven de uitdaging aan te gaan door focus te leggen op hun eigen kracht en zetten alles in om het vertrouwen van de klant te winnen en te behouden. 

U leert doelstellingen om te zetten in een praktische strategie die zorgt voor succes. U bent bereid ervoor te werken. Let wel; succes is een resultaat en geen doel op zich. Om succesvol te kunnen ondernemen is het van belang uw zakelijke doelen helder te formuleren. Vervolgens is het zaak dat u dat doet wat u wilt doen om uw resultaten te bereiken.Tijdens de Strategietraining bieden wij de begeleiding die nodig is om dit proces in gang te zetten. Samen werken we in 7 stappen toe naar een praktische strategie die aansluit bij uw ambities.

Doelstelling
U verwerft inzicht en vaardigheden, gericht op het 'Waarom doen wij wat wij doen?' en 'Wat heeft mijn klant eraan?' om effectiever in te kunnen spelen op de ROI van de klant. De strategie wordt gevormd om wie u bent en wat u wilt bereiken. U krijgt essentiële gereedschappen aangereikt om een succesvolle strategie te ontwikkelen die u in beweging brengt en waarmee u resultaten bereikt!

Programma
In deze training leert u wat strategie eigenlijk is, welke stappen u kunt zetten om uw bedrijf succesvol te transformeren en welke competenties daarvoor worden ingezet.

De volgende thema's komen aan de orde:

  • Waar staat mijn bedrijf en waar sta ik als ondernemer?
  • Hoe krijg ik meer inzicht in de wensen van mijn klanten?
  • Hoe kan ik het inzicht in klantwensen omzetten in een heldere ROI voor mijzelf en mijn klant?
  • Hoe vergroot ik mijn persoonlijke invloed in zakelijke contacten?
  • Hoe formuleer ik heldere doelstellingen voor korte en lange termijn?
  • Een praktisch actieplan om in beweging te komen en resultaat te bereiken.

Deelnemers
De strategietraining is bestemd voor ZZP'ers met ambitie. 

Trainingsgroepen
MKB Cursus & Training verzorgt de training Strategie voor ZZP'ers ook voor specifieke groepen. De training wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en een plaats die u het beste schikt. Eventueel kan de training naar uw wensen worden aangepast.

Aantal dagdelen en prijs
De training bestaat uit 2 dagdelen. De prijs per deelnemer is € 195,- voor leden van MKB-Nederland en € 225,- voor niet-leden. Dit bedrag is exclusief BTW, exclusief een bijdrage van € 30,- voor cursusmateriaal en € 10,- arrangementskosten.

Informatie
Heeft u nog vragen over deze training, dan kunt u contact met ons opnemen: telefoon (015) 219 13 90 of per mail, klik dan hier.