Strategietraining voor MKB'ers

Bent u ZZP'er? Klik dan hier

Strategie is de continue strijd om de klant en het bestaansrecht van uw bedrijf! Succesvolle ondernemers stellen vanuit hun eigen missie en visie hun eigen heldere doelen op. Zij durven de uitdaging aan te gaan door focus te leggen op hun eigen kracht en zetten alles in om het vertrouwen van de klant te winnen en te behouden. 

Tijdens deze strategietraining leert u doelstellingen om te zetten in een praktische strategie die zorgt voor succes. U bent bereid ervoor te werken. Let wel; succes is een resultaat en geen doel op zich. Om succesvol te kunnen ondernemen is het van belang uw zakelijke doelen helder te formuleren. Vervolgens is het zaak dat u dat doet wat u wilt doen om uw resultaten te bereiken.Tijdens de Strategietraining bieden wij de begeleiding die nodig is om dit proces in gang te zetten. Samen werken we in 7 stappen toe naar een praktische strategie die aansluit bij uw bedrijf.

Doelstelling
U verwerft inzicht en vaardigheden, gericht op het 'Waarom doen wij wat wij doen?' en 'Wat heeft mijn klant eraan?' om effectiever in te kunnen spelen op de ROI van uw bedrijf en van uw klant. De strategie wordt gevormd om wie u bent en wat u wilt bereiken. U krijgt essentiële gereedschappen aangereikt om een succesvolle strategie te ontwikkelen die u in beweging brengt en waarmee u resultaten bereikt!

Programma
In deze training leert u wat strategie eigenlijk is, welke stappen u kunt zetten om uw bedrijf succesvol te transformeren en welke competenties daarvoor worden ingezet.

De volgende thema's komen aan de orde:

  • Waar staat mijn bedrijf en waar sta ik als ondernemer, directeur of manager?
  • Hoe krijg ik meer inzicht in de wensen van mijn klanten?
  • Hoe kan ik het inzicht in klantwensen omzetten in een heldere ROI voor mijzelf en mijn klant?
  • Hoe vergroot ik mijn persoonlijke invloed in zakelijke contacten?
  • Hoe krijg ik mijn organisatie in beweging?
  • Hoe en waarom communiceer ik mijn missie, visie en doelstellingen naar mijn medewerkers?
  • Hoe formuleer ik heldere doelstellingen voor korte en lange termijn?
  • Een praktisch actieplan om in beweging te komen en resultaat te bereiken.

Deelnemers
De strategietraining is bestemd voor ondernemers, (adjunct) directeuren en algemeen managers van een bedrijf of zelfstandige afdeling in een organisatie met 2 tot 150 werknemers.

Trainingsgroepen
MKB Cursus & Training verzorgt de Strategietraining voor MKB'ers ook voor specifieke groepen. De training wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en een plaats die u het beste schikt. Eventueel kan de training naar uw wensen worden aangepast.

Aantal dagdelen en prijs
De training bestaat uit 2 dagdelen. De prijs per deelnemer is € 195,- voor leden van MKB-Nederland en € 225,- voor niet-leden. Dit bedrag is exclusief BTW, exclusief een bijdrage van € 30,- voor cursusmateriaal en € 10,- arrangementskosten.

Informatie
Heeft u nog vragen over deze training, dan kunt u contact met ons opnemen: telefoon (015) 219 13 90 of per mail, klik dan hier.