Wanneer wil je gaan?

Deze cursus wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 015 219 13 90

€ 285,-
voor MKB-Nederland leden
€ 325,- voor niet MKB-Nederland leden
Bekijk datums
€ 285,-
voor MKB-Nederland leden
€ 325,- voor niet MKB-Nederland leden
Bekijk datums

Zakelijk verleiden!

Intro

Verkopen draait om de juiste propositie, op het juiste moment, bij de juiste doelgroep en de juiste relatie. Maar zelfs met een fantastisch product of dienst blijkt dit niet altijd eenvoudig. Je moet tenslotte wel de kans krijgen je propositie te doen. En dan blijken prijs en eigenschappen niet altijd doorslaggevend. Waarom doen jouw klanten zaken met jou? Waarschijnlijk omdat ze met jóu zaken willen doen! Hoe verleid je jouw relaties en potentiële relaties tot een innige band? Welke rol kan je stijl daarbij spelen?

Wat leer je?

Je leert hoe je klantrelaties bindt door jezelf als zakelijke partner onweerstaanbaar te maken. Je leert jezelf in deze workshop aantrekkelijk te profileren, persoonlijk en zakelijk, om nieuwe kansen te creëren en zakelijke partners aan je te binden.

Duur training

1 dag

Programma

De focus ligt de manier waarop je jezelf profileert, zowel persoonlijk als zakelijk.
  • Welke stijl past bij je? Hoe voel je je, en jouw klant, hier comfortabel bij? Wat wil je uitstralen? Je wordt door een stylingdeskundige bijgestaan om je sterk en prettig te voelen. Klaar om te verleiden!
  • Hoe communiceer je naar een gesprekspartner? Welke boodschap wil je overbrengen? En waar is je gesprekspartner gevoelig voor?
  • Onder begeleiding van de trainers maak je je eigen elevator pitch!
  • Wat wil een klant? Het draait om meer dan specificaties en prijs. Dat zijn voorwaarden, geen doelen. Wat is dan wel het doel van je klant? En van jou?

Voor wie?

De workshop Zakelijk verleiden is bestemd voor ondernemers, verkopers, adviseurs en iedereen die direct klantcontact heeft en de klantrelatie kan, wil en zou moeten versterken.

Investering

Als lid van MKB-Nederland betaal je € 285,-; ben je geen lid, dan € 325,-. Deze bedragen zijn exclusief BTW maar inclusief lunch en catering.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze workshop? Bel ons dan op (015) 219 13 90 of mail via info@mkbct.nl.
€ 285,-
voor MKB-Nederland leden