Zakelijk verleiden!

Verkopen draait om de juiste propositie, op het juiste moment, bij de juiste doelgroep en de juiste relatie. Maar zelfs met een fantastisch product of dienst blijkt dit niet altijd eenvoudig. U moet immers wel in staat worden gesteld om uw propositie te kunnen doen. En dan blijken prijs en specificaties lang niet altijd doorslaggevend. Waarom doen uw beste relaties zaken met u? Waarschijnlijk omdat zij met ú zaken willen doen! Welke rol is hierin weggelegd voor uzelf en uw mensen? Hoe verleidt u uw relaties en potentiële relaties tot een innige band? Welke rol kan uw stijl daarbij spelen?

Doelstelling
De doelstelling van de workshop Zakelijk verleiden is om klantrelaties aan u te binden door uzelf als zakelijke partner onweerstaanbaar te maken. U leert in deze workshop uzelf aantrekkelijk te profileren, persoonlijk en zakelijk, om nieuwe kansen te creëren en zakelijke partners aan u te binden.

Programma
Tijdens deze workshop ligt de focus op de manier waarop u uzelf profileert, zowel persoonlijk als zakelijk.

  • Welke stijl past bij u? Hoe voelt u, en uw klant, zich hier comfortabel bij? Wat wilt u uitstralen? U wordt door een stylingdeskundige bijgestaan om uzelf sterk en prettig te voelen. Klaar om te verleiden!
  • Hoe communiceert u naar een gesprekspartner? Welke boodschap wilt u overbrengen? En waar is uw gesprekspartner gevoelig voor?
  • Onder begeleiding van de trainers maakt u uw eigen elevator pitch!
  • Wat wil een klant? Het draait om meer dan specificaties en prijs. Dat zijn voorwaarden, geen doelen. Wat is dan wel het doel van uw klant? En van u?
  • U leert uw eigen kracht te (her)kennen en deze te laten aansluiten op de klantbehoefte.

Deelnemers
De workshop Zakelijk verleiden is bestemd voor ondernemers, verkopers, adviseurs en een ieder die direct klantcontact heeft en de klantrelatie kan, wil en zou moeten versterken.

Trainers
De workshop wordt gegeven door Ben Noordermeer en Annelies van den Bogert. Ben is een ervaren trainer, die ook zijn sporen heeft verdiend als manager, coach en adviseur. Annelies is een professionele stijlcoach, die mensen adviseert en begeleidt bij zakelijke kledingkeus, stijl en presentatie.

Ben Noordermeer Annelies van den Bogert
Ben Noordermeer Annelies van den Bogert

Trainingsgroepen

Wij verzorgen de workshop Zakelijk verleiden desgewenst ook voor groepen. De workshop wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en een plaats dat u het best schikt. Vanzelfsprekend wordt de workshop aangepast aan uw wensen en doelen.

Aantal dagdelen en prijs
Deze workshop bestaat uit twee dagdelen. De prijs per deelnemer is € 285,- exclusief BTW voor leden van MKB-Nederland en € 325,- voor niet-leden. De bedragen zijn inclusief lunch en catering.

Informatie
Heeft u nog vragen over deze workshop of wilt u vrijblijvend de mogelijkheden voor uw organisatie bespreken met een opleidingsadviseur? Neem dan contact op met het cursussecretariaat van MKB Cursus & Training: telefoon 015-219 13 90.

Verwante cursussen
MKB Cursus & Training verzorgt voor haar relaties ook de trainingen:


Deze cursus wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar
(015) 219 13 90

Klik hier voor de overige cursussen