Wanneer wil je gaan?

Deze cursus wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 015 219 13 90

€ 535,-
voor MKB-Nederland leden
€ 560,- voor niet MKB-Nederland leden
Bekijk datums
€ 535,-
voor MKB-Nederland leden
€ 560,- voor niet MKB-Nederland leden
Inschrijven

Werving en selectie

Intro

Het is van belang dat je onderneming een vakkundig uitgestippeld werving- en selectieproces bevat. Je wilt natuurlijk wel blijven concurreren, toch? Het is immers zo dat, wanneer je talent in huis hebt gehaald, je dit vrijwel direct merkt aan je bedrijfsresultaten. Lukt het jou om de juiste medewerker te werven en te selecteren in de lijn met de strategie en doelstelling van je onderneming? De training werving en selectie geeft je inzicht in het proces van aantrekken, selecteren en aanstellen van die ene perfecte kandidaat.

Wat leer je?

Tijdens de training Werving en Selectie krijg je inzicht en vaardigheden om beter te werven en te selecteren. Na afloop van de training Werving & selectie weet je beter hoe je de juiste kandidaat o.a. op basis van sollicitatiebrieven moet selecteren voor een gesprek en hoe je vervolgens na één of meer gesprekken tot een gefundeerde beslissing kunt komen.

Duur training

De training werving en selectie duurt 1 dag

Programma

Om extra vaardigheden te krijgen in het proces van de briefselectie, kruip je tijdens de training zelf in de huid van een sollicitant. Zo wordt het feitelijke sollicitatiegesprek geoefend. De training Werving en selectie behandelt de volgende onderwerpen:
  • Opbouw personele bezetting in de organisatie;
  • Vertrek van medewerkers als moment om kritisch naar uw bezetting en organisatie te kijken;
  • De samenstelling van het huidige team en de behoefte aan andere kwaliteiten;
  • De valkuil van zoeken naar een kloon;
  • Briefselectie;
  • Het selectiegesprek;
  • Het aanstellingsgesprek.

Voor wie?

De training wervingen selectie is bestemd voor ondernemers of directeuren in het midden- en kleinbedrijf en medewerkers die zich bezighouden met personeel werven en selecteren.

Offerte

Bij MKB Cursus en Training is het ook mogelijk om een incompany cursus te volgen, of je nu een grote of kleine zelfstandige onderneming bent.
Klik hier voor een offerte

Investering

Wat kost een cursus werving en selectie? Als lid van MKB-Nederland betaal je € 535,-; ben je geen lid, dan € 560,-. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Tip: Informeer bij je werkgever naar het Persoonlijk Ontwikkelbudget. Werkgevers hebben immers veel profijt van de nieuwe kennis uit onze bedrijfsopleidingen

Vragen?

Heb je nog vragen over de training werving en selectie? Bel ons dan op (015) 219 13 90 of mail via info@mkbct.nl.
Wij geven ook andere cursussen en trainingen op het gebied van personeel. Misschien vind je onderstaande suggesties ook interessant!
€ 535,-
voor MKB-Nederland leden