Wanneer wil je gaan?

Deze cursus wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 015 219 13 90

€ 1540,-
voor MKB-Nederland leden
€ 1640,- voor niet MKB-Nederland leden
Bekijk datums
€ 1540,-
voor MKB-Nederland leden
€ 1640,- voor niet MKB-Nederland leden
Inschrijven

Algemeen management

Intro

Praktijkcursus ondernemerschap

Ondernemen zit in je bloed en vooruitgang zit in je hoofd, maar hoe krijg je je mensen in jouw strategie mee? We geven jou in de cursus Algemeen management de kennis en structuur om dit aan te pakken.
Geen eindeloze verhalen over anderen die succesvol zijn, maar tools waarmee je de volgende dag verandering kunt doorvoeren in je eigen organisatie. Wij geloven namelijk dat wat je vandaag leert, morgen toe te passen moet zijn. Anders vinden wij de cursus voor niets geweest. Voor deze cursus algemeen management hebben wij de beste trainers geselecteerd. Niet op roem of merk, maar of ze jou als ondernemer daadwerkelijk iets bij kunnen brengen.

Wat leer je?

Tijdens de training Algemeen Management verwerft je inzicht en vaardigheden op het gebied van ondernemerschap. Na de cursus Algemeen Management is het niet moeilijk meer om complexe zaken, denk aan een businessplan, succesvol uit te voeren!

Duur training

De cursus Algemeen management duurt 4 dagen

Programma

Tijdens de cursus Algemeen Management werk je elk dagdeel aan een onderdeel van je eigen ondernemingsplan. De volgende thema's komen hierbij aan bod:
  • Strategiebepaling;
  • Ondernemen, management en managementvaardigheden;
  • Analyse van kansen, mogelijkheden en bedreigingen;
  • Marketingmanagement;
  • Financieel management;
  • Organiseren en organisatieverandering;
  • Communicatie in de organisatie;
  • Personeelsmanagement;
  • Kwaliteitsmanagement.

Voor wie?

De cursus algemeen management is bestemd voor ondernemers, (adjunct) directeuren en algemeen managers van een bedrijf of zelfstandige afdeling in een organisatie met 5 tot 150 werknemers.

Bij Mkb Cursus en Training is het ook mogelijk om een in-company cursus te volgen, of je nu een grote of kleine, zelfstandige onderneming bent. Mail naar info@mkbct.nl voor een offerte.

Investering

Als lid van MKB-Nederland betaal je voor deze vierdaagse training Algemeen Management € 1540,-; ben je geen lid, dan € 1640,-. Deze bedragen zijn exclusief BTW.
Tip: Informeer bij je werkgever naar het Persoonlijk Ontwikkelbudget. Werkgevers hebben immers veel profijt van de nieuwe kennis uit onze bedrijfsopleidingen

Vragen?

Heb je nog vragen over de cursus Algemeen Management? Bel ons dan op (015) 219 13 90 of mail via info@mkbct.nl. We zien je graag op onze cursuslocatie of in-company op eigen locatie.

We geven ook andere cursussen en trainingen op het gebied van ondernemerschap en management. Misschien vind je onderstaande suggesties ook interessant!
€ 1540,-
voor MKB-Nederland leden