Wanneer wil je gaan?

Deze cursus wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 015 219 13 90

€ 1435,-
voor MKB-Nederland leden
€ 1535,- voor niet MKB-Nederland leden
Bekijk datums
€ 1435,-
voor MKB-Nederland leden
€ 1535,- voor niet MKB-Nederland leden
Inschrijven

Algemeen management

Intro

Praktijkcursus ondernemerschap

Ondernemen zit in je bloed en vooruitgang zit in je hoofd, maar hoe krijg je je mensen in jouw strategie mee? We geven jou in de cursus Algemeen management de kennis en structuur om dit aan te pakken.
Geen eindeloze verhalen over anderen die succesvol zijn, maar tools waarmee je de volgende dag verandering kunt doorvoeren in je eigen organisatie. Wij geloven namelijk dat wat je vandaag leert, morgen toe te passen moet zijn. Anders vinden wij de cursus voor niets geweest. Voor deze cursus hebben wij de beste trainers geselecteerd. Niet op roem of merk, maar of ze jou als ondernemer daadwerkelijk iets bij kunnen brengen.

Wat leer je?

Je verwerft inzicht en vaardigheden op het gebied van ondernemerschap. Na de cursus is het niet moeilijk meer om complexe zaken, denk aan een businessplan, succesvol uit te voeren!

Duur training

4 dagen

Programma

Tijdens de cursus werk je elk dagdeel aan een onderdeel van je eigen ondernemingsplan. De volgende thema's komen hierbij aan bod:
  • Strategiebepaling;
  • Ondernemen, management en managementvaardigheden;
  • Analyse van kansen, mogelijkheden en bedreigingen;
  • Marketingmanagement;
  • Financieel management;
  • Organiseren en organisatieverandering;
  • Communicatie in de organisatie;
  • Personeelsmanagement;
  • Kwaliteitsmanagement.

Voor wie?

De cursus is bestemd voor ondernemers, (adjunct) directeuren en algemeen managers van een bedrijf of zelfstandige afdeling in een organisatie met 5 tot 150 werknemers.

Investering

Als lid van MKB-Nederland betaal je voor deze vierdaagse training € 1435,-; ben je geen lid, dan € 1535,-. Deze bedragen zijn exclusief BTW.
Tip: Informeer bij je werkgever naar het Persoonlijk Ontwikkelbudget. Werkgevers hebben immers veel profijt van de nieuwe kennis uit onze bedrijfsopleidingen

Vragen?

Heb je nog vragen over deze cursus? Bel ons dan op (015) 219 13 90 of mail via info@mkbct.nl.
€ 1435,-
voor MKB-Nederland leden