Wanneer wil je gaan?

Deze cursus wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 015 219 13 90

€ 535,-
voor MKB-Nederland leden
€ 560,- voor niet MKB-Nederland leden
Bekijk datums
€ 535,-
voor MKB-Nederland leden
€ 560,- voor niet MKB-Nederland leden
Inschrijven

OR-training voor ondernemers

Intro

De Wet op de Ondernemingsraden 1998 geeft aan de ondernemingsraad een zelfstandige positie. Deze training OR voor ondernemers behandelt de regels die bestaan rond het overleg tussen de Ondernemingsraad / Personeelsvertegenwoordiging (OR/PVT) en de ondernemer. We besteden aandacht aan de bevoegdheden van de OR/PVT en de rechten en plichten van de bestuurder. Je traint de vaardigheden om een succesvolle samenwerking met de OR/PVT te ontwikkelen.

Wat leer je?

Tijdens de OR-training voor ondernemers krijg je handvatten voor een succesvolle samenwerking met de Ondernemingsraad of de Personeelsvertegenwoordiging. Tijdens de bijeenkomsten zal de persoonlijke ervaring van de deelnemers als leermateriaal gebruikt worden.

Duur training

De OR-training voor ondernemers duurt 1 dag

Programma

Tijdens de training OR voor ondernemers komen de volgende onderwerpen aan de orde:
  • De Wet op de Ondernemingsraden met de belangrijkste bevoegdheden van de ondernemingsraden zoals adviesrecht, instemmingsrecht, managementvragen en de informatieverstrekking aan de OR.
  • Voorbereiden van en oefenen in een simulatie, waarbij een overlegvergadering wordt nagebootst.
  • De relatie van de directie met de OR en haar achterban.

Voor wie?

De training OR voor ondernemers is bestemd voor directeuren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en anderen die namens een bedrijf of organisatie overleggen of onderhandelen met een Ondernemingsraad of Personeelsvertegenwoordiging.

Offerte

Bij MKB Cursus en Training is het ook mogelijk om een incompany cursus te volgen, of je nu een grote of kleine zelfstandige onderneming bent.
Klik hier voor een offerte

Investering

Wat kost een OR-training voor ondernemers? Als lid van MKB-Nederland betaal je € 535,-; ben je geen lid, dan € 560,-. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Tip: Informeer bij je werkgever naar het Persoonlijk Ontwikkelbudget. Werkgevers hebben immers veel profijt van de nieuwe kennis uit onze bedrijfsopleidingen

Vragen?

Heb je nog vragen over de OR training voor ondernemers? Bel ons dan op (015) 219 13 90 of mail via info@mkbct.nl.

We geven ook andere cursussen en trainingen op het gebied van ondernemerschap en management. Misschien vind je onderstaande suggesties ook interessant!
€ 535,-
voor MKB-Nederland leden