Wanneer wil je gaan?

Deze cursus wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 015 219 13 90

€ 825,-
voor MKB-Nederland leden
€ 875,- voor niet MKB-Nederland leden
Bekijk datums
€ 825,-
voor MKB-Nederland leden
€ 875,- voor niet MKB-Nederland leden
Inschrijven

Klantgericht telefoneren

Intro

De telefoon, of misschien beter: de persoon die de telefoon opneemt, is het visitekaartje van je bedrijf. En het telefoongesprek is meestal het eerste contact met je bedrijf. De eerste indruk is dus erg belangrijk, maar weet je eigenlijk wel op welke wijze je telefoniste, receptioniste of secretaresse jouw (potentiële) klant te woord staat en hoe klachten worden aangepakt? Deze training voorkomt dat jouw prachtige onderneming een slecht imago krijgt door slechte telefoonbehandeling. Deze telefoontraining verzorgen wij ook in het Engels.

Wat leer je?

De deelnemers leren de meest voorkomende, inkomende telefoongesprekken op een krachtige en klantvriendelijke manier te voeren, met als doel je (potentiële) klanten en relaties een positieve indruk te geven van jouw bedrijf. Er wordt veel geoefend met allerlei soorten telefoongesprekken. De gesprekken worden opgenomen en geëvalueerd.

Duur training

2 dagen

Programma

Er wordt gewerkt in kleine groepen van maximaal twaalf deelnemers. Voor medewerkers die zich bezighouden met telefonische verkoop en acquisitie adviseren wij de training 'Succesvol telefonisch verkopen'. De volgende onderwerpen worden behandeld:
  • Afspraken voor goed telefoongebruik;
  • Klantvriendelijke communicatie;
  • Inventariseren van wensen en behoeften;
  • Doorverbinden;
  • Vragen beantwoorden;
  • Klachtbehandeling;
  • Slechtnieuwsgesprekken voeren.

Voor wie?

De training is bedoeld voor medewerkers die veel telefoneren, zoals telefonistes, secretaresses of receptionistes waarbij vragen, wensen, eisen en klachten van (potentiële) klanten en relaties telefonisch afgehandeld worden.

Investering

Als lid van MKB-Nederland betaal je voor deze tweedaagse training € 825,-; ben je geen lid, dan € 875,-. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Vragen en tips

Heb je nog vragen over deze training? Bel ons dan op (015) 219 13 90 of mail via info@mkbct.nl.

We geven ook andere trainingen en cursussen op het gebied van communicatie en verkoop. Misschien vind je onderstaande suggesties ook interessant!
€ 825,-
voor MKB-Nederland leden